Heti horoszkóp 2019. május 20. – május 26. – Új problémák és új lehetőségek

Horoszkóp minden hétre

2019.05.18. 17:40

Az Ikreknek most foglalkoznia kell egy kényes problémával, a Nyilasnak csalódnia kell valakiben. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében kedvező körülmények között dolgozhatsz és a kommunikáció is megfelelő lesz a környezeteddel. Ha van valamilyen új elképzelésed, vagy megosztanál valamit másokkal, akkor erre most jó alkalmad lesz. Mindenki figyelni fog rád és a véleményednek súlya is lesz. Ezekben a napokban remekül megy neked a tanulás is, ha képeznéd magadat, most vágj bele!

A hét második felében kissé nagyvonalú lehetsz, ami mindenre igaz lehet, de főleg a pénzügyek tekintetében van odafigyelni valód. Lehet, hogy most könnyebben mondasz igent valamilyen ajánlatra, ami kedvezőnek tűnik, de soha ne felejts el a számok mögé nézni sem. Karrieredben most egy fordulópont közeleg. >>> További horoszkópokat itt találsz!

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele alkalmas lehet arra, hogy megszabadulj egy az életed valamely területét korlátozó dologtól, vagy személytől. Légy bátor, amikor ez ügyben döntést kell hoznod és ez egyszer tartsd szem előtt kizárólag a saját érdekeidet. Nehéz pillanatok is jöhetnek, de mindez végül a javadra válik majd.

A hét második felében elfoghat a vágy, hogy kísérletezz az életed valamely területén és olyan dolgokat próbálj ki, amely eddig távol állt tőled. Közben azért vigyázz, mert a közeledben nem mindenki örül annak, hogy ilyen nagyszerűen érzed magadat. A hét végén élvezd a harmóniát és a kényelmet a szeretteiddel, és készülj fel lélekben a következő hét várható változásaira. >>> További horoszkópokat itt találsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.