Napi horoszkóp 2019. május 20. – A cél lebegjen a szemed előtt

Horoszkóp minden napra

2019.05.20. 03:49

Mérleg – napi horoszkóp

Néha, ha valami újat szeretnénk, vagy újra kell kezdenünk valamit, akkor vissza kell térnünk a kiinduló pontra, a kályhához és az alapoktól ismét fel kell építenünk a dolgokat. Te most valami hasonló helyzetben vagy és ez jó, mert tanulva a múlt hibáiból most beton biztos felépítményt kezdesz el építeni. Olyat, amelyet senki sem tud többé felborítani. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Skorpió – napi horoszkóp

Lehet, hogy közeleg az életedben egy pillanat, amikor a jelenlegi helyzetet már nem tudod tovább tartani, ebben zsákutcába kerülsz. Húzz hát egy vastag vonalat és zárd le ezt az utat véglegesen. Gondolkodj el azon is, nem lenne-e érdemes mindet újra elkezdeni az alapoktól. Visszatérni az origóhoz. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma nem biztos, hogy megengedheted magadnak, hogy apró-cseprő dolgokkal kezdj el foglalkozni, mivel a figyelmedet fontosabb ügyek kötik le. Tedd is ezt! Koncentrálj a fő csapásra és tarts a célra. A többi dolgot bízd másra, vagy hagyd el. Majd később foglalkozol a járulékos károkkal. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.