Napi horoszkóp 2019. május 21. – Akadályverseny

Horoszkóp minden napra

2019.05.21. 03:50

A Bika ma engedjen valaki mást előre, a Skorpió ügyeljen a megfelelő arányokra. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Talán ebben a pillanatban nem pont ez az a dolog, amit szívesen olvasol magaddal kapcsolatban, hiszen lendületben vagy éppen a dolgaiddal, de hidd el, érdemes lenne egy kicsit lassítanod és takarékoskodnod az energiáiddal. Ne feledd, hogy te sem vagy acélból és a világ, amely körülöttünk van, hamar feladja neked a leckét, ha ilyen iramban égeted a gyertyát. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Bika – napi horoszkóp

Te csak akkor érzed magad a komfortzónádon belül, ha te viheted a zászlót, te mehetsz elől és mindenkit meg tudsz előzni. Ma viszont lehet, hogy ezt a pozíciót át kellene adnod valaki másnak és neked egy lépéssel hátrébb kellene lépned. Ne aggódj, a dolgok akkor is megtörténnek, ha te nem vagy éppen ott. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma beleütközhetsz néhány korlátba, akadályba, ami arra emlékeztet téged, hogy te sem vagy mindenható és bármennyire is akarod, néha nem minden történik úgy körülötted, mint ahogyan szeretnéd. Légy fegyelmezett és ne félj segítséget, közreműködést kérni valakitől. Még az is lehet, hogy rájössz, közösen többre mentek az illetővel. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.