Napi horoszkóp 2019. május 23. – Határozz és cselekedj

Horoszkóp minden napra

2019.05.23. 03:45

Bak – napi horoszkóp

Legyen a mai napod a lelki regenerálódásod napja. Talán a közelmúltban nem úgy bántak veled, ahogyan megérdemelnéd, de az is lehet, hogy vitába keveredtél valakivel, aki fontos számodra. Mivel mára valószínűleg készen állsz egy új kezdetre és levontad a tanulságokat is az esetből, ideje felülkerekedni a haragon és lezárni ezt az ügyet legbelül. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha néha úgy érzed, hogy az élet egy végtelen menetelés a sivatagban, akkor jó hírem van: ma oázishoz érkezel. Ma ugyanis találkozhatsz valakivel, aki nagy hatással lesz rád és aki akár megszépítheti számodra még a szürke hétköznapokat is. A kérdés már csak az, hogy elég bátor, vagy vakmerő vagy-e ahhoz, hogy emiatt részben leszámolj az eddigi életeddel? >>> Itt a friss heti horoszkópod!

Halak – napi horoszkóp

Ma húsbavágó és a családodat, vagy partnerkapcsolatodat érintő kérdésekben kell döntésre jutnod, melyek esetleg sokkal fontosabbak, mint azt ma még gondolod. Jól fontold meg, mit teszel, vagy mondasz és igyekezz úgy határozni, hogy minél kevesebben sérüljenek. Persze ezt azért megúszni teljesen nem lehet. >>> Itt a friss heti horoszkópod!

.