Napi horoszkóp 2019. május 24. – Mozdulj ki a holtpontról

Horoszkóp minden napra

2019.05.24. 03:47

A Kos mai sikerének a kulcsa a pontos tervezés, a Skorpió ne dőljön be, bármekkora bombahírt kap.

Kos – napi horoszkóp

A mai napod sikerének a kulcsa a gondos tervezés, mivel vannak kötelezettségeid, de szeretnél egy magánprogramot is rendben teljesíteni. Ne feledd, nincs olyan naptár, melyet ne lehetne egy kicsit ésszerűsíteni. Csípj el innen-onnan pár percet és imádkozz, hogy semmivel sem csúszol el. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ma valami, vagy valaki keresztülhúzza a számításodat és felmerül egy utazás elhalasztásának a lehetősége is. Mivel ezt szeretnéd elkerülni, szükség lesz egy kis kreativitásra is. Vedd elő a naptárt még egyszer és nézd át, mit lehetne igazítani, hogy minden a helyére kerüljön. Ne aggódj, menni fog. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy tervezett találkozód váratlanul elmarad, mivel az illetőnek közbe jött valami. Ha emiatt szomorú is vagy, ne tedd, hiszen az így nyert plusz időt kitöltheted mással, valami olyasmivel, amire már régóta vágysz. Mit szólnál egy kis kényeztetéshez, masszázs, fürdő? Menj moziba! Lazíts egy kicsit, használd ki az ajándékba kapott időt! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.