Napi horoszkóp 2019. május 27. – Eltérő álláspontok

Horoszkóp minden napra

2019.05.27. 03:49

Mérleg – napi horoszkóp

Te általában a tények alapján alakítod ki a véleményedet és döntéseket is csakis megalapozottan szoktál hozni. Ma mégis előfordulhat, hogy fokozott érzelmi hatásnak leszel kitéve, ami meggondolatlanságra sarkall. Ha pedig így lesz, valaki meg fog rád sértődni. Gondold hát meg, mekkora teret adsz az ösztöneidnek. >>> Itt a friss heti horoszkópod is!

Skorpió – napi horoszkóp

Vannak helyzetek, amikor minden úgy tűnik, hogy a legnagyobb rendben van, közben pedig ez egyáltalán nem igaz. Mindenki mosolyog és úgy viselkedik, ahogyan kell, de közben tudja mindenki, hogy ez csak a látszat. Törd meg a hazugságok hálóját és mondd ki az igazságot. Az illúzió így eltűnik, mint egy kipukkant szappanbuborék és végre előkerülhetnek a tények. >>> Itt a friss heti horoszkópod is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ha azt feltételezed, hogy az emberek meg fognak téged érteni és támogatni fognak mindenben, csak azért, mert őszinte vagy, akkor nagyon tévedsz. Az emberek gyakran nem kedvelik a valóságot, éppen ezért egy buborékban élik le az életüket és minden ezen kívüli dolgot elutasítanak. Azt már neked kell eldöntened, hogy melyik buborék áll hozzád a legközelebb. >>> Itt a friss heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.