Heti horoszkóp 2019. május 27. – június 2. – Távlatokban gondolkodj

Horoszkóp minden hétre

2019.05.25. 17:20

A Rák napjait a romantika fuvallata lengi be, a Nyilas számára beüt a kötelező gikszer. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

Ha valaki iránt szeretnéd kifejezni az érzelmeidet, akkor a hét első felében erre remek alkalmakat találhatsz. Fontos, hogy amit érzünk, azt időről időre tudassuk a szeretteinkkel, mert nekik is szükségük van a visszaigazolásra. És így ugyanezt megkapjuk majd visszafelé is. Sokkal kellemesebb az élet, ha megtelik kedvességgel. Légy ennek a nagykövete most!

A hét második felében légy figyelemmel azokra, akik közel állnak hozzád és vedd észre, hogy különösen egyikük mennyire figyel rád és mennyire elkötelezett irányodban. Ezekben a napokban lehet, hogy szükséged is lesz arra, hogy valaki a támaszod legyen, mivel egy a közelmúltban történt esemény kimenetele szinte sokkoló erővel fog hatni rád. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében a szenvedély jellemez téged és ez igaz lehet a magánéleted mellett a munkádra is. Bármibe is fogsz, most igazán beleéled magadat és száz százalékig elmélyülsz benne. Ezekben a napokban ráadásul úgy működsz majd, mint egy érzelmi mágnes. Körülötted mindenki akar majd tőled valamit, ki ezt, ki azt és talán egy idő után ezt már kissé terhesnek is érzed majd.

A hét második fele örömöt és elégedettséget hoz számodra és hab lehet ezen a tortán, hogy ezekben a napokban megismerkedsz egy felettébb érdekes, talán titokzatos emberrel is, akivel könnyen lehet, hogy belsőséges kapcsolatba kerülsz. Mindez valamilyen módon pedig ki fog hatni a romantikus kapcsolatodra is. Hogy hogyan, az elsősorban rajtad múlik majd. >>> Ez az öt csillagjegy szereti költeni a pénzt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.