Napi horoszkóp 2019. május 28. – Itt az idő, bele kell vágni

Horoszkóp minden napra

2019.05.28. 03:45

Bak – napi horoszkóp

Van egy hatalmas erő a kezedben, méghozzá az egyenes jellemed és az őszinteséged. Ez ellen nem lehet tenni és ezért nem is lehet téged manipulálni, kikezdeni. Tartsd meg ezt a tulajdonságodat akkor is, ha ma éppen nagy a kísértés, hogy valamit a szokásosnál egyszerűbben, de nem túl tisztességesen oldj meg. Maradj meg olyannak, amilyen vagy. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma nem kerülhetsz el egy konfliktust, csak akkor, ha megtagadod önmagadat, erre pedig nem igazán vagy képes. Ha viszont már így esett, csináld elegánsan, ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból és használj észérveket a vitában. Közben pedig tanulmányozd a vitapartneredet. Sokat lehet ilyenkor tanulni. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Halak – napi horoszkóp

Ma segítségért, támogatásért fordulnak hozzád, de te tudod, hogy ezzel a segítséggel csak a problémák megoldását odázza el az illető. Mi lenne, ha megtanítanád valamire, amit te már tudsz és így támogatnád? Mint amikor nem halat adunk, hanem megmutatjuk, hogyan kell halászni. >>> Itt a heti horoszkópod is!

.