Napi horoszkóp 2019. május 6. – Tévedések vígjátéka

Horoszkóp minden napra

2019.05.06. 03:47

A Kos ma könnyen keveredhet félreértésekbe, a Halak ne ma hozzon pénzügyi döntéseket. Napi horoszkóp.

Kos - napi horoszkóp

Ma könnyen keveredhetsz apró félreértésekbe, így nagyon igyekezz megválogatni a szavaidat és igyekezz mindig érthetően fogalmazni, különösen, ha a szeretteiddel beszélsz. Ráadásul érzékenyen reagálhatsz a felmerülő problémákra is, amitől könnyen kicsúszhat a szádon olyasmi is, amit valaki esetleg sértőnek talál. Légy óvatos! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Bika - napi horoszkóp

Ma a megérzéseid vezérelhetnek elsősorban az utadon, amely adott esetben átsegíthet egy félreérthető helyzeten is, ahol, talán nem minden szándék nélkül, mást látsz, hallasz majd, mint a valóság. Légy óvatos és hallgass az intuíciódra. Ma nem fog megcsalni téged. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Ikrek - napi horoszkóp

Ma igen nagy lesz benned a kreatív energia, de talán úgy érzed, hogy mindet nem tudod igazán kihasználni, hiszen az idődet lekötik az unalmas hétköznapi dolgok. A legjobban akkor jársz, ha kéznél lesz egy jegyzetfüzet, ahová leírod az elképzeléseidet és később, amikor nem köt le a napi rutin, újból előveszed őket. Ne hagyd, hogy akár csak egy kis ötletmorzsa is elvesszen! Ki tudja, talán az lehet a legfontosabb. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.