Heti horoszkóp 2019. május 6. – május 12. – Tévedések és félreértések

Horoszkóp minden hétre

2019.05.04. 17:30

A Rák a megoldásokat keresse a héten, a Mérlegnél most működni fog a kémia. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében erős vágyak hajtanak majd, ami jelentheti azt is, hogy nehezen tudsz ellenállni néhány jó ajánlatnak, különösen, ha azok alkalmi vételnek bizonyulnak. Ha mindez nem okozhat semmilyen zavart a költségvetésedben, akkor nincs ezzel semmi gond, de ha rezeg a léc, akkor ne menj egyedül még boltba sem. Vigyél magaddal valakit, aki visszafog, ha kell.

A hét második felében gyorsan és zökkenőmentesen haladnak a dolgaid, de közben számítanod kell arra, hogy extra igények, vagy elvégzendők jelentkezhetnek, így van esély arra, hogy bizonyos határidőkkel játszanod kell majd. A hét végén egy merész húzással megoldhatsz egy problémát, de a sikerhez szükséged lehet némi szerencsére is. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében jó eséllyel vághatsz bele valami újba, pályázhatsz meg valamit, de számítanod kell arra, hogy mindez több idődet fogja elvenni, mint ahogyan arra számítasz. Ha időzavarba is kerülsz, ne hátrálj meg, vidd végig, amit szeretnél, majd utólag elvarrod a szálakat. Összpontosíts a jó kommunikációra és kerüld a félreérthető megfogalmazást!

A hét második felében áttörést érhetsz el valamiben, különösen akkor, ha hallgatsz a megérzésedre és egy bejövő információra időben reagálsz. Ezekben a napokban könnyen elképzelhető némi feszültség a magánéletedben, mivel a figyelmedet most más köti le és a szeretteid ezt joggal nehezményezik. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.