Napi horoszkóp 2019. július 9. – Csak határozottan

Horoszkóp minden napra

2019.07.09. 03:48

Mérleg – napi horoszkóp

Ma ne érd be kevesebbel, mint a tökéletes és ne alkudj meg, ha csak nagyon muszáj. Könnyen lehet, hogy ennek érdekében olyan döntéseket is hoznod kell, ami rövidtávon kényelmetlen neked, vagy valakinek a környezetedben. Ha viszont az érdekeitek ezt kívánják, tedd meg, amit kell. Utóbb hálás lesz neked és te is elégedett leszel, hogy volt erőd megtenni, amit megkövetelt a helyzet. >>> Itt a heti horoszkópod is.

Skorpió – napi horoszkóp

Ha ma elakadsz valamivel, ne erőltesd, ne töltsd el vele feleslegesen az időt, hanem inkább hagyd ott egy kicsit a dolgot és később térj vissza. Könnyen lehet, hogy egy másik megközelítéssel, máskor, másképpen fognak működni a dolgok és könnyedén eljutsz a megoldáshoz. Ha leragadsz, csak értékes időt és energiát veszítesz. >>> Itt a heti horoszkópod is.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma, ha nem kezelsz egy problémát időben, hamar aránytalanul nagyra dagadhat és belekerülhetsz egy olyan örvénybe, amelyből csak nagyon nehezen tudsz majd kiszabadulni. Ne hagyd hát, hogy körülötted elszaporodjanak a megoldatlan ügyek, csapj le minden kis apró dologra, amely azzal fenyeget, hogy később megkeseríti az életedet. >>> Itt a heti horoszkópod is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.