Heti horoszkóp 2019. július 8. – július 14. – Érzékeny pontok

Horoszkóp minden hétre

2019.07.06. 17:42

A Bika egy érzékeny témában élhet meg nehéz pillanatokat, a Szűznek megváltozhat a véleménye. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében kezdeményezőkészségre és céltudatosságra lesz szükséged, ha eredményt akarsz elérni akár a munkádban, akár egy magánélettel kapcsolatos ügyben. Most rövid idő alatt sok mindent elérhetsz, de közben ügyelned kell arra is, nehogy néhány apró részlet elkerülje a figyelmedet és emiatt később újra vissza kelljen térned az adott problémához. Légy figyelemmel arra is, hogy most nem mindenki örül mindannak, amin éppen ügyködsz.

Már egy ideje érezhetted, hogy valami pozitív változás áll előtted, így valószínűleg benned volt egy ideges várakozás, aminek viszont valószínűleg a hét második felében vége szakad. Megtörténik ugyanis, amire vársz, bár nem minden pontosan úgy, ahogyan várod. Az viszont majdnem teljesen biztos, hogy ennek kapcsán most egyszerre világossá válik előtted valakinek a valódi jelleme. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében jól használhatod a kreativitásodat arra, hogy megoldj egy problémát és könnyen lehet, hogy mindezzel valami olyasmi is megoldásra kerül, ami az eredeti szándékodban nem is volt benne. Ezekben a napokban érdekes emberekkel folytathatsz érdekes beszélgetéseket és amennyiben vállalsz egy kis kockázatot, még egy szerényebb nyereségre is szert tehetsz egy ügyletből.

A hét második felében érzelmileg érzékenyen érinthet egy vita, vagy véleménykülönbség, amely valakivel a környezetedben feszült pillanatokat eredményez. Bármi is történik, ne mondj, vagy tegyél olyasmit, ami miatt később kellemetlen helyzetek sokasága alakulhat ki. Légy nyugodt és reális elvárásokat fogalmazz meg. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.