Napi horoszkóp 2019. július 11. – Légy résen, ma sok minden megtörténhet

Horoszkóp minden napra

2019.07.11. 03:42

A Rák ma egy rejtett problémával kénytelen megküzdeni, a Bak körül zavar és feszültség keletkezik. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Talán egy régi sérelem, vagy elfojtott indulat ma egy kisebb vulkánkitöréssé fajul és a legtöbb, amit ez ellen tehetsz, ha nem öntesz olajt a tűzre. Igyekezz higgadt maradni és megértően viselkedni. Majd amikor elvonult a vihar, lesz lehetőség az érvelésre is. >>> És láttad már az e havi horoszkópodat?

Bika – napi horoszkóp

Ma egy nem tervezett extra feladat miatt talán órákkal több időt kell eltöltened munkával, mint ahogyan szeretnéd és emiatt talán úgy érzed, hogy kihasználnak, vagy nem becsülnek meg eléggé. Ha úgy érzed, hogy ez az igazságtalanság nem egyedi eset, lépj fel ellene. Csak egy szót kell kimondani, azt hogy nem. >>> És láttad már az e havi horoszkópodat?

Ikrek – napi horoszkóp

Lehet, hogy a közelmúltban sikerült egy kicsit spórolnod és megtakarítani némi pénzt, de ma veszély leselkedik rá egy váratlan helyzet, vagy hír miatt. Mielőtt azonban felhasználnád a fáradságos munkával összerakott tartalékodat, higgadj le és gondolkodj. Lehet, hogy más megoldást is találsz a probléma elhárítására. >>> És láttad már az e havi horoszkópodat?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.