Havi horoszkóp 2019. július – Változó erőviszonyok

Horoszkóp minden hónapra

2019.06.28. 17:25

Az Ikrekből egy eltemetett érzelem törhet fel, a Mérlegnek bizonyítani kell rátermettségét. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első felében keményen oda kell tenned magadat, ha azt akarod, hogy minden a terveid szerint alakuljon, amit nem fog könnyebbé tenni, hogy eközben még valamely hatósággal, vagy állami szervvel is kapcsolatot kell tartanod egy ügyintézés, vagy talán egy vizsgálat miatt. Ezekben a napokban fokozottan ügyelj arra, hogy ne ülj fel cselnek, vagy provokációnak.

A hónap közepén kompromisszumra kényszerülhetsz egy magánéleti programmal, vagy családi eseménnyel kapcsolatosan, melyet a jó viszony és mások elégedettségének megtartása érdekében kell vállalnod. Mindez azonban jót is hoz az életedbe, mivel így kellemesebben és vidámabban telnek majd a napok egy jó hangulatú társasággal és ez mindent igazolni fog utólag.

A hónap vége kavargó energiákat és szenvedélyt hoz az életedbe, de hogy mindennek az iránya mi lesz, az elsősorban rajtad múlik majd. Ügyelj arra, hogy határozottságod és kezdeményezőkészséged ne legyen fenyegető, vagy kellemetlen mások számára és akkor érezni fogod, hogy nem taszítani, hanem mágnesként vonzani fogod magad körül az embereket. Ezekben a napokban kerüld az adósságot és a felesleges kiadásokat is. >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Bika – havi horoszkóp

A hónap lelkesen és kreatívan kezdődik majd számodra, pozitív hozzáállásod pedig vonzó lehet a környezetednek is, így számítanod kell arra, hogy a népszerűséged növekedni fog. Ezek a napok remek alkalmat teremtenek arra, hogy kezdeményezően lépj fel valamiben, vagy elindítsd egy új projektedet. Elképzeléseid most valóra válnak, ha nyitottan állsz hozzá a dolgokhoz és keményen dolgozol, megteszed, amit kell.

A hónap közepén nagyon fontos lehet, hogy egy ügyben ne kapkodj és ne hozz elhamarkodott döntést. Várd meg, amíg kiforrja magát az ügy és amíg minden szükséges információ a rendelkezésedre áll. Ezekben a napokban fokozódhat benned a feszültség, melyet mozgással, sporttal jól tudsz majd levezetni. Tedd is meg, nehogy valamely kapcsolatod lássa kárát a nyomásnak, melyet most érzel.

A hónap vége nyugalmat és harmóniát hozhat el számodra a munkádban és a magánéletedben egyaránt. Ezekben a napokban egy különleges alkalom is vár rád, amely talán egy ünnep, vagy családi, baráti összejövetel lesz. Ha igazán jól akarod érezni magadat, ahhoz szükséged van a megfelelő küllemre is, így érdemes most egy kicsit többet törődnöd a külsőddel, még ha ez némi költséggel jár, akkor is. A siker nem fog elmaradni! >>> Hogyan regenerálódik a csillagjegyed?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.