Napi horoszkóp 2019. július 17. – Csináld ma másképpen

Horoszkóp minden napra

2019.07.17. 03:53

Bak – napi horoszkóp

Ha ma valamilyen csoportos eseményre vagy hivatalos, vagy egy közösségben töltöd a napot, akkor jól készülj fel, a mai nap ugyanis a szokásosnál feszültebbnek ígérkezik számodra. Az ingerküszöböd a szokásos töredékére esik majd vissza, amitől még a legártatlanabb megjegyzésektől is felmehet benned a pumpa. A mai nap kulcsszava számodra az önuralom lehet. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ha ma valami idegesít téged, az valószínűleg a rád irányuló figyelem lesz. Valószínűleg ugyanis ma idegesíteni fog minden megjegyzés, tréfa, vagy kritika, amelyet esetleg egy gyanútlan ismerősöd akár csak viccből is megereszt a károdra. Igyekezz uralkodni magadon, ha pedig nem megy, mindenki jobban jár, ha inkább elsétálsz a helyszínről. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Ma a zajok, a hangok, a hangos beszéd és főleg a kiabálás lehet az, amitől feláll a szőr a hátadon, így jobban tennéd, ha a napot egy csendes nyugodt helyszínen töltenéd, távol mindentől és mindenkitől. Ha pedig mindezt összekötöd egy kis testedzéssel, még az is lehet, hogy a hangulatod is hamarabb visszatér a normális zónába. >>> Itt az aktuális heti horoszkóp is!

.