Heti horoszkóp 2019. július 15. – július 21. – Vonzások és szenvedélyek

Horoszkóp minden hétre

2019.07.13. 17:40

A Kos most szenvedélyesebb lehet a szokásosnál, a Nyilasnak döntéseket kell hoznia a héten. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében szenvedélyesebb lehetsz a szokásosnál, számíthatsz intenzív érzelmi reakciókra és lehet az is, hogy könnyebben beleállsz a vitákba is. Mindez különösen akkor lehet igaz, ha manipulációval, vagy hatalmi harccal kell foglalkoznod. Ha ezekben a napokban valaki ellentmond neked, vagy kikezd veled, az lehet, hogy nagyon fogja bánni meggondolatlanságát.

A hét második felében viszont mély érzelmeket élhetsz meg valakivel, aki talán a kedvesed, vagy egy nagyon közeli családtagod. Most könnyebben vállalsz elkötelezettséget egy kapcsolatban és arra is nagyobb esély van, hogy egy kiüresedni látszó régebbi baráti viszonyt valakivel ismét megtölts tartalommal.  >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében különösen gyengéd és megértő lehetsz a környezeteddel, amivel lehet, hogy zavarba hozol egyeseket, mivel eddig nem igazán ez az a tulajdonság, amivel eddig téged azonosítani tudtak. Van esély arra, hogy külön energiát kell arra is fordítanod, hogy elhitesd, őszintén is gondolod mindazt, amit mondasz, vagy teszel.

A hét második felében jó érzésekkel teli napok várnak rád, ugyanis elismerik a munkádat, vagy a szerepedet egy fontos ügyben. Lehet, hogy most van ok az ünneplésre, de mielőtt azt kezdenéd szervezni, egy fontos feladatot még meg kellene oldanod. Lehet, hogy valakit megbántottál a közelmúltban. Itt az ideje rendezni a viszonyt vele. >>> Nézd meg azt is, ki hogyan szeret nyaralni a horoszkópja alapján!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.