Napi horoszkóp 2019. július 21. – Tiszta játék

Horoszkóp minden napra

2019.07.21. 03:55

A Kosban feltör a kalandvágy, a Halak múltjából felbukkan valaki. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma ideges nyugtalanság vehet rajtad erőt és ez arra ösztönöz, hogy mozgásban maradj. Talán egy kirándulás, vagy egy utazás az, ami most kielégítheti a kalandvágyat, mely ott dolgozik legbelül. Megismerni új helyeket, új dolgokat és új embereket, ez az egyetlen dolog, amely most örömet hozhat az életedbe. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ma különösen ügyelj arra, hogy kiről mit mondasz el, még ha az a dolog pozitív is. Könnyen lehet ugyanis, hogy ma ez sokkal könnyebben és gyorsabban jut el az illető fülébe, mint ahogyan te azt gondolod. Mindig beszélj mindenkiről úgy, hogy közben elképzeled, éppen te mögötted áll. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma ügyelj arra, hogy ne legyél a saját elkötelezettséged, vagy önfeladásod áldozata. Természetesen az szép dolog, ha mások érdekeit szem előtt tartva igyekszel cselekedni, de közben nem szabadna elfeledkezned önmagadról sem. Tegyél félre ma mindent, ami nem a saját érdekeid szolgálja és foglalkozz végre egy kicsit csakis önmagaddal! >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.