Heti horoszkóp 2019. július 22. – július 28. – Ez a változás egyben lehetőség is

Horoszkóp minden hétre

2019.07.20. 17:40

Az Ikrek most gyorsabban hoz meg komoly döntéseket is, a Skorpió napjai végre lazábban telnek el. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele számodra a sikerről és a győzelemről szólhat. Majdnem minden, amibe belekezdesz, az sikerre van ítélve, így ez az időszak alkalmas lehet arra, hogy belefogj valami új dologba, indíts új projekteket, vagy jó döntéseket hozz. Ezekben a napokban, a magánéletedben is arra számíthatsz, hogy a dolgok előre mutatnak. Randevúid sikeresek lesznek, ha pedig párkapcsolatban élsz, elmélyülhet a viszonyod partnereddel.

A hét végére tovább mélyül az érzelmi életed, hajlamos lehetsz a lelkizésre, és erős késztetést érzel arra, hogy megoszd örömödet, vagy épp bánatodat egy bizalmasoddal. Ha valaki ezekben a napokban megkeres, hogy kisírja a válladon magát, most megértő fülekre talál. Nézz meg egy romantikus filmet egy barátoddal, vagy társaddal, de ügyelj arra, hogy legyen a közelben elegendő zsebkendő is. >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében felerősödik benned az érzékenység a lelki kérdések iránt és főleg a saját érzelmeid kötik majd le a figyelmedet. Ha úgy érzed, hogy egy kapcsolatodban vannak még elvarratlan szálak, akkor ezek a napok nagyon is alkalmasak lehetnek arra, hogy mindezek végére is pontot tegyél. Jól jár veled az is, aki most a lelki problémájával fordul hozzád, hiszen beleérző és értő tanácsokat tudsz adni neki.

A hét második felében bizonytalan helyzetbe kerülhetsz, amit egy váratlan esemény, vagy valamilyen eszközöd meghibásodása okozhat. Hacsak nem vagy szakember ezen a területen, ne kísérletezz házi megoldásokkal, mivel könnyen lehet, hogy azzal még tovább rontasz a helyzeten. Fordulj olyanhoz, aki értő kézzel nyúl az ilyen eszközökhöz. A hét végén viszont, talán épp a fentiekkel összefüggésben egy izgalmas találkozásban lehet részed. Beigazolódik most is, hogy minden rossz, hoz valami jót is. >>> Itt a három legkreatívabb csillagjegy.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.