Napi horoszkóp 2019. július 21. – Tiszta játék

Horoszkóp minden napra

2019.07.21. 03:55

Bak – napi horoszkóp

Ma valamiben küzdened kell azért, hogy megtartsd a jelenlegi pozíciódat és ez talán arra sarkall, hogy figyelmen kívül hagyj néhány szabályt. Ez nagyon rossz ötlet lenne és nem szabad engedned a csábításnak. Maradjon tiszta a kezed, pont így éred el majd a célodat. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma ahhoz, hogy időt nyerj, talán felmerül benned, hogy olyan útra lépj, amely nem a legtisztább. Eljátszani el lehet ilyen gondolatokkal, de legbelül tudnod kell, hogy te nem ilyen vagy. Te csak menj a tiszta, egyenes úton, mivel szinte biztos, hogy a többi számodra sosem nem hoz valódi megoldást. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Halak – napi horoszkóp

Ma váratlanul előbukkanhat valaki a múltadból, de te talán nem fogsz maradéktalanul örülni ennek. Vele ugyanis visszatérhet egy feszültség is a lelkedbe, amelyet már jó ideje nem éreztél. Hamar kiderülhet az is, hogy mindez nem véletlen. Az illető ugyanis nem minden érdek nélkül és egyáltalán nem véletlenül került az utadba ismét. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

.