Napi horoszkóp 2019. július 23. – Egy igazán aktív nap

Horoszkóp minden napra

2019.07.23. 03:48

Az Oroszlánt ma érzelmi megrázkódtatás érheti, a Halak szavai ma különös hatékonysággal bírnak. Napi horoszkóp.

Kos - napi horoszkóp

Ha neked valami mondanivalód van, akkor általában az ki is kívánkozik belőled és igazán semmi sem szab gátat annak, hogy el is mondd, akinek kell. Ma viszont óvatosan válaszd meg a szavaidat, mivel azok sokkal mélyrehatóbb erővel bírnak némelyek számára és te nem biztos, hogy meg szeretnél bántani valakit. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Bika - napi horoszkóp

Ma egy ügyben kissé instabillá válhat az önbizalmad és emiatt talán azt gondolod, hogy nem kellene döntést hoznod, vagy még az is eszedbe jut, hogy teljesen kihátrálj egy ügy mögül. Légy rugalmas és ha kell, ne félj elengedni sem a dolgokat, de ha fontos, inkább várj egy kicsit. Lehet, hogy már holnap egészen másképpen látod a helyzetet. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Ikrek - napi horoszkóp

Ma semmilyen mentséged nem lehet arra, ha a napot passzivitásban töltöd. Ez a nap egyszerűen arra van, hogy minden fizikai energiádat beletedd, legyen az egy kirándulás, egy edzés, vagy bármilyen más aktív tevékenység. Minden, ami ma beépül a szervezetedbe, vagy lebomlik onnan, duplán számít. Használd ki! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.