Napi horoszkóp 2019. július 25. – Ne térj ki előle ma

Horoszkóp minden napra

2019.07.25. 03:46

Bak – napi horoszkóp

Ma valaki, aki közel áll hozzád átléphet egy határt és még az is lehet, hogy a korábbi szavaidat használja ellened. Lehet, hogy úgy érzed, hogy az igazság most is a te oldaladon van, de talán ez egyszer lehetnél megengedőbb is. Okosan vonulj most vissza és adj teret a másiknak egy kicsit. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma kissé csapongó lehet a figyelmed és a gondolataid egyik témáról a másikra ugrálnak, amit a környezeted talán nehezen tud követni. Ne is tedd ki őket ennek, ügyelj arra, hogy előbb gondolkodj és csak utána beszélj. Ne zavard össze azokat, akik nem látják át, mi jár most a fejedben. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Halak – napi horoszkóp

Van benned egy feszültség, amely már egy ideje ott van legbelül és nem hagyja, hogy igazán felszabadultan viselkedj. Egy csomó, amely a mellkasodban állandóan arra figyelmeztet, hogy van egy problémád, melyet mielőbb meg kellene oldanod. Ne titkold tovább mindezt, oszd meg azzal, akiben megbízol, ez lehet az első lépés a megoldás felé is. >>> Itt a heti horoszkópod is!

.