Napi horoszkóp 2019. július 27. – Csúcspontok és hullámvölgyek

Horoszkóp minden napra

2019.07.27. 03:47

Mérleg – napi horoszkóp

Ma az érzelmi és a fizikai energiád is elegendő lehet arra, hogy olyasmiben is haladást érj el, amitől tartasz, vagy nehezen veszed rá magad, hogy belekezdj. Használd ki hát a mai napot, tervezz és egy nagy levegővétellel vágj bele, legyen az valamilyen fogadalom, egy nagyobb feladat, vagy akár csak valami olyan munka, amelyről azt gondolod, jobb lenne már túl lenni rajta. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ha véleményed van valamiről, ne várd azt, hogy majd valaki külön kéri, mondd el. Legyél kezdeményező, nyilatkozz, hallasd a hangodat. Ha minden esetben csendben maradsz, amikor valamivel esetleg nem értesz egyet, még azt hihetik, hogy neked úgy is megfelel. Ma alkalmad is lehet erre. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Nyilas – napi horoszkóp

Vannak napok, amikor azt érzed, hogy valaki bekapcsolt egy ventillátort és a dolgaid szanaszét repültek mindenfelé. Ha ma éppen ilyen összekuszálódott helyzetre ébredsz, kelj fel és állj neki összeszedegetni az életed szanaszét heverő papírdarabjait. Talán mindebben segítségre is szükséged lesz, de szerencsére akad olyan, aki örömmel támaszt nyújt neked. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.