Napi horoszkóp 2019. július 8. – Ne légy áldozat

Horoszkóp minden napra

2019.07.08. 03:49

Az Ikreknek ma talán még egy kis feszültséget is be kell vállalnia, a Mérleg ma megkönnyebbülhet. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma igyekezz a legjobb formádban kilépni az otthonod ajtaján. A frizurád, a ruhád legyen kifogástalan, adj a megjelenésre. Ma ugyanis találkozhatsz valakivel, akivel kapcsolatban nem szeretnéd hátrányban érezni magadat amiatt, hogy nem túl előnyös állapotban hozott össze vele a sors. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Vannak esetek, amikor legszívesebben a szőnyeg alá söpörnéd a problémát azzal, hogy majd később visszatérsz a dologra. Általában azonban az ilyen gondok sohasem oldódnak meg maguktól, inkább arra van esély, hogy egy szép napon csontvázként hullnak ki a szekrényedből, szóval igyekezz inkább most melegében megoldani a helyzetet, legyen bármi is az. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha azt hiszed, hogy a béke és a nyugalom fenntartása érdekében érdemes feláldoznod önmagadat, akkor elég nagyot tévedsz. Egyáltalán nem érdemes ugyanis mindezt megtenned, mert így akkor mégis hol vagy ebben a történetben te? Változtass a viszonyokon úgy, hogy az minden érintett számára arányosan működjön, még ha emiatt egy kis feszültséget is be kell vállalnod. >>> Már itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.