Napi horoszkóp 2019. augusztus 28. – Szenvedélyek hullámzásában

Horoszkóp minden napra

2019.08.28. 03:48

Mérleg – napi horoszkóp

Ma kettős hatás érvényesül az életedben. Egyrészt előkerülhet valami, vagy valaki a múltadból és ettől régi emlékek, esetleg feldolgozatlan sérelmek látnak napvilágot, másrészt eléd kerül valami, vagy valaki, aki újdonságot, frissességet hoz az életedbe. Igyekezz hát jól lavírozni ma múlt és jövő között, ne hagyd, hogy visszahúzzon valami olyasmi, aminek már rég feledésbe kellett volna merülnie. >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma egy beszélgetés során erős kényszert érezhetsz arra, hogy kifejtsd a nézetidet egy közéleti kérdésről, különösen akkor, ha olyan dolgot hallasz, ami nagyon ellenkezik az elveiddel. Jól gondold meg azonban, hogy belenyúlsz-e egy darázsfészekbe, mivel ami onnan kirajzik, az már nem biztos, hogy tetszeni fog neked. >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma a kíváncsiság és a tudásvágy lesz az, ami hajt, emiatt sok időt tölthetsz olvasással, vagy egy érdekes téma tanulmányozásával. Könnyen lehet az is, hogy ennek során új ismeretségek, lehetséges barátságok is kialakulnak, ami még élvezetesebbé teszi a dolgokat. Nagy dolgok vannak születőben körülötted, izgalmas időszak ez! >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.