Napi horoszkóp 2019. augusztus 11. – Ingadozó érzelmek

Horoszkóp minden napra

2019.08.11. 03:48

Mérleg – napi horoszkóp

Néha olyasmit is meg kell tennünk az életben, amivel mások nem értenek egyet és emiatt számolnunk kell azzal, hogy elítélően tekintenek ránk. Ha viszont úgy érzed, hogy neked van igazad, állj ki mellette. Érvelj és győzd meg a környezetedet, hogy te döntöttél helyesen. >>> Itt olvashatod a jövő heti horoszkópodat is.

Skorpió – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma egy kissé érzelmesebb hangulatod lesz, így ha egy megható történetet hallasz, vagy egy szép filmet nézel, bizony ne lepődj meg, ha eltörik a mécses és akár telesírsz még egy doboz papír zsebkendőt is. Ha pedig valamilyen vitás kérdés merülne fel a párod, vagy egy barátod és teközötted, jobb, ha ennek tisztázását is holnapra hagyod. >>> Itt olvashatod a jövő heti horoszkópodat is.

Nyilas – napi horoszkóp

Bármennyire is igyekszel, ma nehezen leszel képes kordában tartani az érzelmeidet, így jobb is, ha csak veszélytelen és semleges dolgokkal foglalkozol és igyekszel elkerülni azokat az embereket is, akik gyakran mennek az idegeidre. Ha ugyanis nem vigyázol, egy szinte a semmiből feltörő érzelemhullám elsöprő erővel jöhet fel belőled, akkor pedig kő kövön nem marad körülötted. >>> Itt olvashatod a jövő heti horoszkópodat is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.