Heti horoszkóp 2019. augusztus 12. – augusztus 18. – Kedvező szelek fújdogálnak

Horoszkóp minden hétre

2019.08.10. 17:40

Az Oroszlán ne keressen hibát ott, ahol nincs, a Skorpió ne adjon teret a negatív gondolatoknak. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele a kötődésekről szólhat. Élvezheted a társaságot, a szeretteiddel való együttlétet és a barátságot, de arra is alkalmasak ezek a napok, hogy új kapcsolatokat alakíts ki. Most vonzónak és szerethetőnek érzed magadat, ami nagyban segít abban is, hogy bátrabban ismerkedj. Ha pedig minderre még rá is erősítesz néhány kiegészítővel, a hatás garantált lesz!

A hét második fele tovább növelheti a szeretetet és az elkötelezettséget a hozzád amúgy is közelállókkal, de most alkalmad lesz arra is, hogy megtörd a jeget egy olyan valakinél is, akivel eddig a bizalmatlanság, vagy egy régi sérelem miatt nem nagyon találtatok közös pontokat. Ha a hét végén nagyobb társaságban előadsz egy történetet, vagy netán valamiben bemutatkoznál, méltán söpörheted be az elismerő tekinteteket. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele alkalmat az számodra, hogy megoszd érzelmeidet a szeretteiddel és a hozzád közelállókkal. Most a nyitottság és az őszinteség jellemzi a környezetedet is, így nem csak a magánéletben, hanem a munkában is pozitív irányba fejlődhetnek a kapcsolataid. Ezek a napok számodra a kellemes érzésekről és a boldogságról szólnak.

A hét második felében olyan helyzetbe kerülhetsz, amely növekedési, gyarapodási lehetőséget kínál számodra, de ahhoz, hogy mindebből a legjobbat hozhasd ki, kitartásra és etikus viselkedésre lesz szükséged. Ügyelj az eléd kerülő csapdákra, kerüld azokat a megoldásokat, melyek gyors sikert ígérnek, befektetett munka nélkül. >>> Itt az ehavi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.