Napi horoszkóp 2019. augusztus 12. – Tedd úgy most, ahogy neked tetszik

Horoszkóp minden napra

2019.08.12. 03:47

Az Ikrek ne hallasson a mindent jobban tudókra, a Nyilas kerülje el az idegesítő embereket. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valami, vagy valaki arra kényszeríthet, hogy visszavonulj egy ügyben, legalábbis egy időre. Vannak helyzetek, amikor nem lehet mást tenni, ez a legokosabb lépés. Azért aki téged ismer, nem gondolhatja komolyan, hogy ennyi a dolog vége. Vagy ha igen, akkor hamarosan nagyon meg fog lepődni, te ugyanis nem az a fajta vagy, aki csak úgy eláll a céljától.  >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Bika – napi horoszkóp

Ma olyan terepen fogsz tevékenykedni, ahol különböző emberek, különböző érdekei mentén zajlanak a dolgok, talán nem is látható módon, a felszín alatt. Ez persze téged, aki szeret nyílt lapokkal játszani, talán feldühít, de nem valószínű, hogy tehetsz ellene. Nem kell viszont neked is beállnod a sorba és az ő játékukat játszani. Maradj ki belőle! >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma könnyen lehet, hogy többen, több módon is megkísérlik, hogy eltérítsenek eredeti célodtól, vagy beleszóljanak abba, miként tedd a dolgodat, hogyan éld az életedet. Hallgass meg mindenkit udvariasan, azután tegyél mindent úgy, ahogyan neked tetszik. Hamar észreveszik majd magukat azok, akik mindent mindenkinél jobban tudnak. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.