Napi horoszkóp 2019. augusztus 15. – Ötletek tárháza

Horoszkóp minden napra

2019.08.15. 03:46

Bak – napi horoszkóp

Ha valaki olyasmit tesz, vagy mond a közeledben, amivel nem értesz egyet, ne hallgass némán, hanem jelezd az egyet nem értésedet, vagy a kétségeidet, nehogy úgy tűnjön, hogy neked az teljesen megfelel. Mondd el az okokat, érvelj, de semmiképp ne hagyd, hogy bárki azt higgye, azonosulsz azokkal a dolgokkal. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma úgy érezheted magad, mintha az életed karmestere lennél. Minden szépen simán, gördülékenyen halad körülötted és a terveid is megfelelően alakulnak. Egy dologban viszont vékony jégen táncolsz. A magánéletedben van egy probléma, amivel már egy ideje küzdeni vagy kénytelen. Erre ma sem találsz végső megoldást, de egy váratlan helyről jöhet most egy reménysugár, vagy segítség. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Halak – napi horoszkóp

Ha valakivel vitába szállsz, sokat segíthet, ha ismered az illetőt és a mozgatórugóit. Így mindig a megfelelő érvet tudod elővenni és nyilvánvalóvá tenni azt is, hogy átlátsz rajta. Ezért ma, mielőtt beleállnál a csatába, készülj fel egy kicsit az ellenfeledből. Rövid harc lesz, meglátod. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

.