Napi horoszkóp 2019. augusztus 16. – Nem kell úgy tenned

Horoszkóp minden napra

2019.08.16. 03:46

Az Oroszlán ma eljuthat oda, hogy nemet kell valamire mondania, a Bak ma duplán halad mindennel. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha nem értesz egyet azzal, amit a környezetedben valaki, vagy valakik csinálnak, vagy képviselnek, nem kell úgy tenned, mintha neked is megfelelne. Ne kényszerítsd magadat olyan helyzetbe, amely nem illik hozzád, vagy nem felel meg neked, csak azért, hogy te is hasonszőrűnek érezd magad másokkal. Ha te más vagy, fogadd el te is és fogadják el a többiek is. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Bika – napi horoszkóp

Tartsd kontroll alatt azt, hogy mit viszel be a szervezetedbe. A tested a tiéd és csakis te vagy felelős érte. Ma például ne kísérletezz olyasmivel, aminek a hatásával nem vagy teljesen tisztában, különösen, ha valamely táplálék kiegészítő, vagy gyógyító hatásúnak árult dologról van szó, legyen bárki is az, aki neked ezt ajánlja. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Ikrek – napi horoszkóp

Ne érezd, hogy, még ha úgy gondolod, hogy ezzel segítesz is, bárkinek a figyelmét fel kell hívnod arra, hogy hibát készül elkövetni. A legtöbben úgy érzik, hogy ezzel csak beleütöd az orrod a más dolgába és azt hangsúlyozod, hogy te mindent jobban tudsz. Törődj ma a saját dolgoddal, másokat pedig hagyj, hogy tanuljanak a saját hibáikból. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópodat is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.