Napi horoszkóp 2019. augusztus 18. – Egyensúlyban tartani a dolgokat

Horoszkóp minden napra

2019.08.18. 03:45

Mérleg – napi horoszkóp

Ma valaki erőteljesen szembe mehet az akaratoddal és benned erős lehet a kényszer, hogy tengelyt akassz az illetővel. Mielőtt azonban kirobbantanád a háborút, gondold meg, fontos-e az ügy annyira, hogy ekkora feneket keríts neki. Mi lenne, ha most úgy lenne minden, ahogy a másik akarja? >>> Itt a jövő heti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Benned általánosan nagy a hajlandóság arra, hogy mindig többet adj ki magadból, mint amennyit visszakapsz, de hidd el, ez hosszabb távon akkora egyensúlyvesztést okozhat, hogy az már akár az egészséged rovására is mehet. Ne hagyd, hogy ma kihasználjanak mások, törődj inkább önmagaddal egy kicsit! >>> Itt a jövő heti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Légy ma óvatos azzal, hogy kivel milyen hangot ütsz meg, mivel könnyen lehet, hogy ma élesebb lesz a nyelved a szokásosnál, így könnyedén kerülhetsz kellemetlen helyzetbe egy meggondolatlan csípős megjegyzés miatt. Ha kritizálnál is valamit, inkább maradj csendben. Ne szólj szám, nem fáj fejem. Ez legyen az elved! >>> Itt a jövő heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.