Heti horoszkóp 2019. augusztus 19. – augusztus 25. – Kényes kérdések

Horoszkóp minden hétre

2019.08.17. 17:40

Az Ikreknek most a pénzügyeit kell kézben tartania, a Szűz körül kényes kérdések kerülnek terítékre. Heti horoszkóp.

Kos - heti horoszkóp

A hét első felében olyan problémák kerülhetnek a felszínre, melyek a múltban gyökereznek és eddig a felszín alatt lappangtak. A csillagok ráadásul olyan hatással lesznek rád, amely végül arra késztethet, hogy a valódi érzéseidet megoszd másokkal. Sokakat talán meglep majd ez a hirtelen őszinteség, de legalább tiszta vizet öntesz a pohárba. Légy nyugodt, a barátaid melléd állnak majd.

A hét második felét töltsd a szeretteiddel, csinálj programokat velük, de ha van lehetőséged rá, szervezz egy utazást, vagy kirándulást. Könnyen lehet ugyanis, hogy ez után egy ideig nem lesz lehetőséged arra, hogy lazulj a családdal. Kemény, munkás időszak következhet az életedben. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Bika - heti horoszkóp

A hét első fele arra lehet alkalmas, hogy kapcsolatokat építs, ez nagyon hasznos lehet a későbbiekben. Hívd megbeszélésre ismerőseidet, barátaidat, de előtte tedd rendbe környezeted és dobd ki, vagy add el a felesleges holmikat, melyekre már nincs szükséged! Ezekben a napokban egy jövedelmező üzlet is kilátásba kerülhet.

A hét második felében kényes problémát kell majd kezelned olyan emberekkel, akiknek a nézetei igencsak különböznek a tiédtől. Ez az intenzív véleménycsere viszont megerősíti a pozíciódat a csoporton belül. Ezekben a napokban hajlamos leszel többet vállalni, mint amennyit elbírsz, ami felesleges nyomás alatt tarthat téged, ha nem vigyázol. >>> Itt az e havi horoszkópod.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.