Napi horoszkóp 2019. augusztus 19. – Megtisztulás és újratervezés

Horoszkóp minden napra

2019.08.19. 03:47

Bak – napi horoszkóp

Az előtted álló napokban figyelj kiemelten arra, milyen tápanyagot viszel be a szervezetedbe. Igyekezz a korábbinál is egészségesebben táplálkozni, mivel a szervezeted éppen egy megújulási folyamatban van, melyet ráadásul most a csillagok is hathatósan segítenek. Így minden, ami egészséges, duplán hasznosul. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Talán az elmúlt időszakban sikerült egy csomó stresszt felhalmoznod a szervezetedben, melyeket ideje lenne elengedni magadból. Éppen ezért a mai napot töltsd főleg lazítással. Igyekezz nyugalomban, csendben és békében tölteni a napot és még csak ne is gondolj olyasmire, vagy olyasvalakire, ami, vagy aki csak egy kicsit is feszültté tehet. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Ha szükséged van egy diétára, vagy egy kis megtisztulásra az elmúlt időszak talán lazább táplálkozási időszaka után, a mai nap igazán alkalmas lehet arra, hogy kipucold a szervezetedből az összes salakanyagot, amely felhalmozódott benne. Igyál sok folyadékot, igyekezz mozogni és még csak eszedbe se jusson alkoholt inni, vagy édességet enni. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

.