Napi horoszkóp 2019. augusztus 20. – Amikor másképpen alakulnak a dolgok

Horoszkóp minden napra

2019.08.20. 03:46

Mérleg – napi horoszkóp

Ha kellő kreativitással és tenni akarással állsz hozzá a dolgaidhoz, akkor most egy nagyobb változást is elérhetsz magad körül, de ehhez arra is szükség lesz, hogy a környezetedben meggyőzz valakit arról, hogy támogasson a törekvéseidben. Mindehhez viszont ma igyekezned kell felkeltened az illető figyelmét. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma egy kicsit érzékenyebb lehetsz a szokásosnál, ami azt eredményezheti, hogy még a legapróbb kellemetlenségre is erőteljesebben reagálsz. Pedig meg kellene birkóznod ezekkel a helyzetekkel, különösen ma, amikor azért előfordulhat pár apró kellemetlenség és ráadásul mindezek sorban egymás után jöhetnek. Nyugalom, mély levegő és mosoly! Ez legyen a mantrád ma! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma, bármennyire is úgy gondolod, hogy az igazság a te oldaladon van, kénytelen leszel figyelembe venni egy másik álláspontot is, hacsak nem akarod küzdelemmel tölteni a napot. Legyen ma a barátod az önuralom és a hallgatás, ahelyett, hogy teljesen feleslegesen elkezdenél érvelni ott, ahol süket fülekre találsz. Majd később lesz alkalmad korrigálni a mai fiaskót. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.