Napi horoszkóp 2019. augusztus 22. – Váratlan fejlemények

Horoszkóp minden napra

2019.08.22. 03:45

A Kos ma nem kapja meg a kellő érdeklődést, a Halak elmondja valakinek, mit is gondol róla. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma nem kapod meg azt az érdeklődést a környezetedtől, amelyet szeretnél, de ne próbáld túlságosan kikényszeríteni a dolgot. Azzal, hogy erőltetetten fel akarod magadra hívni a figyelmet, csak feleslegesen rontod az esélyeidet. Dolgozz inkább a háttérben, annál nagyobb lesz a csodálkozás, amikor egyszer csak felfedezik, hová jutottál. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ma hiába közelítesz kellő önfegyelemmel és kötelességtudattal egy feladatodhoz, ha közben folyamatosan időzavarba kerülsz külső körülmények miatt. Ha úgy érzed, hogy ma mindenki téged talál meg az ügyes-bajos dolgaival, vágd el magad a külvilágtól egy időre és foglalkozz csakis az előtted álló feladatoddal. Ne aggódj, nem maradsz le semmiről! >>> Itt a heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma addig ne állj neki semmilyen új dolognak, amíg el nem varrod a szálakat egy régebbi ügyben, melyben az is lehet, hogy részlegesen felelősséget kell vállalnod egy kudarcért is. Ha így van, tedd meg, amit kell, teremts tiszta helyzetet és állj fel az asztaltól úgy, hogy mindenki elégedett legyen. Tiszta lappal indulhatsz ezután. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.