Napi horoszkóp 2019. augusztus 23. – A mindent átjáró romantika

Horoszkóp minden napra

2019.08.23. 03:46

Az Oroszlán körül ma érzelmileg kritikus helyzet alakulhat ki, a Vízöntő engedje be az ajtón azt, aki kopogtat. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma körülötted mindent áthat a szeretet, amely több csatornán is áramolni fog közötted és a környezeted között. Tedd félre hát a kétségeidet és az aggodalmaidat és engedd, hogy akadálytalanul átjárjon ez az érzés. Minden okod megvan most erre, hagyd, hogy boldog legyél, ez tart téged örökké fiatalon. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ma egy romantikus helyzetben, egy romantikus pillanatban fel kell tenned magadnak a kérdést, hogy hogyan tovább. Az a túláradó szeretet, amely elborít, talán arra sarkall, hogy mindent félredobva belevesd magadat egy szituációba, de talán érdemes lenne közben a józan eszedre is hallgatnod. Mi van, ha nem azt találod ott, amire számítasz? Lassíts egy kicsit! >>> Itt a heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma a szerelmi ügyeid egészen jól alakulhatnak, különösen akkor, ha te még meg is dobod a dolgokat néhány kreatív trükkel és igyekszel még érdekesebbé válni a partnered számra. Tedd ezt meg akkor is, ha nem friss kapcsolatról van szó. Dolgozni kell azon a viszonyon is, amely már régóta az életed része. Ne feledd, a kísérletezés örökké fiatalon tart! >>> Itt a heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.