Hirdetés

Napi horoszkóp 2019. szeptember 15. – Erő és határozottság

Horoszkóp minden napra

2019.09.15. 03:45

A Kos ragadja meg a mai nap örömét, a Nyilas körül felpörögnek az események. Napi horoszkóp.

Hirdetés

Kos – napi horoszkóp

Ragadd meg a mai napban azt, ami a boldogságot és az örömet hozza számodra és zárj ki minden negatívumot. Ne találkozz olyan emberekkel, akik mellett minden alkalommal rosszul érzed magadat, akik fáradtságot és levertséget okoznak, ha a közelükben vagy. Ne foglalkozz olyasmivel, ami feszültséget hoz a lelkedbe, törődj a kellemes dolgokkal. A többi ráér. >>> Itt a friss jövő heti horoszkóp is.

Bika – napi horoszkóp

Ma valaki megpróbál befolyásolni téged, vagy rávenni valamire, de annál több eszed van, hogy egyből bedőlj neki. Megteheted azt is, hogy egyszerűen nemet mondasz neki, de ha érdekel, amit mond, kérdezz bele egy kicsit a dolgokba. Így legalább a részleteket megtudod és talán azt is, mi az információ, amit felhasználhatsz saját céljaidra. >>> Itt a friss jövő heti horoszkóp is.

Ikrek – napi horoszkóp

A mai napot használd fel arra, hogy a kapcsolataidat ápold, különös tekintettel egy valakire, akit talán az elmúlt időszakban kissé elhanyagoltál. Ha pedig úgy érzed, hogy az illetővel kapcsolatban szükség van egy kis jégtörésre is, vigyél magaddal egy kedves ajándékot a találkozóra, vagy ha hozzád érkeznek, készülj meglepetéssel. >>> Itt a friss jövő heti horoszkóp is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.