Heti horoszkóp 2019. szeptember 16. – szeptember 22. – Amikor azt érzed, nincs lehetetlen

Horoszkóp minden hétre

2019.09.14. 17:40

A Rák félreértésbe keveredhet, a Bak új utakra tévedhet a héten. Heti horoszkóp

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében ahhoz, hogy sikerre vidd a dolgaidat, együtt kell működnöd a környezeteddel. Az első napokban támogatnod kell valakit, akár úgy is, hogy néhány saját ügyet hátrébb sorolsz, de azután mindezt duplán kapod vissza és hamar érezni fogod, mekkora erő van a csapatmunkában. Ezekben a napokban egy kockázatosabb döntés mellé szükséged lehet egy kis extra bátorságra is.

A hét második felében csökken a stressz körülötted és benned is, ami élvezetesebbé és könnyedebbé teszi a mindennapokat. Ezekben a napokban valaki kifejezheti az irántad való ragaszkodását, ami először pozitívan hat az önbizalmadra, de hosszabb távon az is előfordulhat, hogy mindez valamiért terhessé válik számodra. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében az agyad élénken működik, a gondolataid egyik ötletről a másikra ugrálnak és ez megnehezítheti azt, hogy valamiben kellőképpen el tudj mélyedni. Próbálj lelassulni és ne akarj mindennel egyszerre foglalkozni. Állíts fel egy sorrendet és hordj magadnál egy jegyzettömböt, amelyekbe az új gondolatokat feljegyzed.

A hét második felében egy régi problémára találsz megoldást, de ahhoz, hogy meg is valósítsd az elképzelést, kitartó munkára és talán a meglévőnél több időre lenne szükséged. Lehet, hogy ezúttal nem egyedül, hanem egy csapat segítségével kellene belevágnod ebbe a feladatba. A hét végén erős vonzalom alakulhat ki közötted és egy ismeretlen között, de a folytatás több okból is kétséges lehet. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.