Napi horoszkóp 2019. szeptember 17. – Csak higgadtan

Horoszkóp minden napra

2019.09.17. 03:45

Rák – napi horoszkóp

Ma kisebb-nagyobb fájdalmak törhetnek rád, amelyet erősíthet, ha az utóbbi időben erős terhelésnek voltál kitéve fizikailag. Ne ma legyen hát az a nap, amikor meg akarod dönteni a körcsúcsodat futásban. Tarts inkább egy pihenőnapot, kevés mozgással, regenerációval. >>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma valaki egy kicsit túlságosan nagy adagban van jelen a környezetedben és ez talán már zavaró számodra. Ha úgy érzed, hogy egy kis időre megszöknél az illető közeléből, finoman add tudtára, hogy neked most egy kicsit több térre van szükséged. Meg fogja érteni, még ha örülni nem is fog neki. >>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Szűz – napi horoszkóp

Sokan azt hiszik, hogy a sok pénz önmagában meghozza a boldogságot, pedig ez nem így van. A boldogságot a mindennapok hordozzák, egy kellemes együttlét valakivel, a jó kávé egy teraszon, vagy egy könyv, amely elrepít gondolatban valahová. Aki a pénztől, hatalomtól, vagyontól vár ilyesmit, az nagyot fog tévedni. A hétköznapok adják meg nekünk mindezt, ha nyitottak vagyunk rá. Ma lesz alkalmad megtapasztalni ezt az igazságot. >>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.