Napi horoszkóp 2019. szeptember 20. – Minden éremnek két oldala van

Horoszkóp minden napra

2019.09.20. 03:45

Az Ikrek ne menjen bele kockázatos dolgokba, a Mérlegnek fejtörést okozhat egy vonzó ajánlat. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma az érzelmeid és a racionális gondolkodásod kerülhet ellentmondásba egymással, mivel olyan döntés előtt állsz, amely, bár logikus, de a szíved nagyon mást diktál. Ha úgy érzed, hogy nem tudod magadban feloldani ezt az ellentmondást, fordulj a családodhoz. Ők lesznek azok, akik segítenek dönteni és megadják számodra a feloldozást. >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Bika – napi horoszkóp

Ma sokkal komorabban láthatod magad körül a világot, mint amilyen az valójában. Talán a szorongás fog el valami miatt és még az sem biztos, hogy pontosan be tudod azonosítani ennek okát. Mindenkinek vannak ilyen napjai. Fogadd el és ne ma legyen az a nap, amikor kellemes társasága akarsz lenni bárkinek. Holnap viszont már más lehet a helyzet. >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Ikrek – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma egy ismerősöd, vagy egy hozzád közelálló ember valami olyan dologba szeretne bevonni, amit te nagyon kockázatosnak, vagy illegálisnak értékelsz. Ha így van, ne engedj a kísértésnek még akkor sem, ha amúgy nagyon csábító lehet mindennek az eredménye. Ne csak kifogással élj, igyekezz az ismerősödet is lebeszélni erről. >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.