Napi horoszkóp 2019. szeptember 7. – Célkitűzések

Horoszkóp minden napra

2019.09.07. 03:47

Mérleg – napi horoszkóp

Amikor a tested és a lelked is azt mondja, hogy elég a stresszből, akkor neked egy helyreállító pihenésre van szükséged. Ma akár ki se kelj az ágyból, vagy ha teheted, töltsd el a napot elektronikus kütyük és emberek társasága nélkül. Olvass el egy jó könyvet, hallgass zenét, merülj el a gondolatokban, legyenek azok a sajátjaid, vagy valaki másé. Reggelre más ember leszel. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy egy kis stressz oldásra lesz szükséged és ebben nagy segítségedre lehetnek a művészetek. Légy bármennyire is elfoglalt, szakíts időt egy könyvre, egy hangversenyre, vagy egy mozira, színházra. Talán nehezedre esik elhatározni magadat, de mire végeztél, örülni fogsz, hogy megtetted. Kell az most neked, hidd el! >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Nyilas – napi horoszkóp

Néha egy dallam úgy fel tudja dobni a napot, hogy még a nehézségeket és a problémákat is feledtetni tudja. Viszont magától nem kerülnek bele a fejedbe azok a varázslatos hangok, úgyhogy vedd a fáradtságot és ment el ma egy koncertre, vagy rendezvényre, ahonnan úgy fogsz hazatérni, hogy még sokáig zenélni fog a koponyádban a wurlitzer. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.