Hirdetés

Havi horoszkóp 2019. szeptember – Amikor nem a tervek szerint haladnak a dolgok

Horoszkóp minden hónapra

2019.08.29. 17:40

A Bika számára ez a hónap egy új kezdet lehet, a Szűznek a gyors döntések sorozatát hozhatja a szeptember. Havi horoszkóp.

Hirdetés

Kos – havi horoszkóp

A hónap első fele pozitív változásokat és némi izgalmat hoz számodra, amelynek során valami új indul be, vagy valami újraindul az életedben. Ezek a napokban olyan emberekkel is kapcsolatba kerülhetsz, akik segítenek neked abban, hogy a vágyaid teljesüljenek és valami, amit szenvedéllyel és hittel végzel, a korábbinál nagyobb sikert hozzanak számodra.

A hónap közepén olyan híreket kaphatsz, amely szorongást, bizonytalanságot kelt benned és szükséged lehet, hogy mindezt egy közösségben, vagy szerető családi, baráti körben dolgozd fel. Ez is, ahogy a legtöbb probléma csak először tűnik nagynak és egy kis kompromisszumkereséssel és odafigyeléssel hamar túl tudsz jutni ezen is.

A hónap végén megérhet benned egy gondolat, hogy egy bizonyos kapcsolatod egy illetővel némi reformra szorul és ennek érdekében egy nehéz beszélgetésre kell sort kerítened. Bármennyire is kerülöd a konfliktust most, ezzel számolnod kell, mint ahogyan azzal is, hogy esetleg az illető megpróbálhatja megnehezíteni az életedet, de nem túl valószínű, hogy sikerül neki. >>> Minden nap itt találsz friss horoszkópot!

Bika – havi horoszkóp

A hónap első napjai egy új kezdetről szólnak és izgalmas, főleg pozitív változások jegyében telnek majd el. Ezekben a napokban különösen fogékonnyá válhatsz a szenvedélyre, de ügyelned kell arra is, hogy mindez ne csapjon át a negatív tartományba, amikor olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik közelében általában nehéz higgadtnak maradnod.

A hónap közepén egy régebben félbehagyott, vagy elhalasztott projekted kerülhet elő újra, de mivel az idő közben eltelt, néhány dolgot ideje lesz újragondolni ezzel kapcsolatban. Tárgyalások és alkuk következhetnek, melyek során szükséged lesz arra, hogy néhány fontos ember támogatását is megszerezd a siker érdekében.

A hónap végén egy váratlan esemény hatására új lehetséges célok jelennek meg előtted, de ezek eléréséhez belső és külső változásokra lehet szükség a részedről. Mindehhez az eddiginél tudatosabban kell élned az életedet és arra is szükség van, hogy lemondj néhány dologról, amelyek eddig a mindennapjaid részét képezték. >>> Minden nap itt találsz friss horoszkópot!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.