Napi horoszkóp 2019. október 15. – A jövőbe tekints, ne a múltba

Horoszkóp minden napra

2019.10.15. 03:44

A Bika ma felelősöket kereshet egy kudarcért, a Skorpiónak lehet, hogy kettő helyett kell teljesítenie. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valószínűbben vagy kapható egy kellemes és romantikus programra, mint máskor, így ha egyedülálló vagy éppen, akkor ma könnyebben engedsz egy kellemes meghívásnak is, ha úgy alakul. H pedig párkapcsolatban élsz, akkor a párodtól várod el, hogy el akarjon csábítani. Azért jeleket adj neki, ne várd, hogy majd olvas a gondolataidban! >>> Itt a heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ma kissé elégedetlenül érezheted magadat és talán úgy érzed, hogy valaki felelős azért, hogy valami nem pontosan úgy sikerült, ahogyan te azt eredetileg elképzelted. Lehet, sőt kell is felelősöket keresni, legyen az bármilyen kudarc, de csak azután, ha megnézted, hogy te mit tehettél volna másképpen. Az viszont teljesen biztos, hogy a megoldást kell legelőször megtalálnod. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy szétvet ma az idegesség, az nem véletlenül van így. A környezetedből jövő negatív energiák ma jól elkeverednek a belső feszültségeddel és ezektől úgy érezheted magadat, hogy majd felrobbansz. A legjobb gyógyír ilyenkor, ha testmozgással vezeted le az energiát. Menj el kocogni, biciklizni, vagy végezz más hasonlóan intenzív tevékenységet és mire végzel, más emberként tekintesz a világra is. >>> Itt a heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.