Heti horoszkóp 2019. október 14. – október 20. – Meggyőző erővel

Horoszkóp minden hétre

2019.10.12. 17:40

A Bika most megmutathat magából valamit, amit régóta szeretne, a Mérleg komoly befolyással lehet a környezetére. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele akkor lehet sikeres számodra, ha összpontosítasz és beleadsz mindent, igyekszel szenvedélyesen célra törni. Ezekben a napokban ráadásul még a szerencse is melléd szegődik majd egy olyan ügyben, melyet talán már veszni láttál. Valaki a közeledben most segítségre szorulhat, ha támogatod, később mindezt sokszorosan visszafizeti majd a sors.

A hét második felében komoly érzelmi erőre és türelemre lehet szükséged, amikor egy kapcsolati kérdést kell kezelned valakivel, akivel bár bonyolult a viszonyod, azért mégsem szeretnél haragban lenni. Ezekben a kérdésekben most érdemes lehet valaki bölcs tanácsára hallgatnod a józan eszed mellett.  >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében könnyedén a figyelem középpontjába kerülhetsz és mindez alkalmat ad arra, hogy megmutass magadból valamit, amit már régóta szeretnél, de arra is lehetőséget biztosít, hogy a környezetedet meggyőzd arról, amiben hiszel. Ezekben a napokban az általad közvetített jó példának is komoly hatása lehet.

A hét második felében ideális alkalom adódhat számodra arra, hogy egy hosszabb távú kötelezettség keretében valami, vagy valaki mellett letedd a voksodat és valamiben szorosabb köteléket alakíts ki. Ezekben a napokban kiemelten fontos lehet a külsőd, így igyekezz a szokásosnál is nagyobb figyelmet fordítani a kellő megjelenésre is. >>> Itt az aktuális havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.