Napi horoszkóp 2019. október 22. – Néha oda kell állni

Horoszkóp minden napra

2019.10.22. 03:41

Az Ikrek ma álljon ki a véleménye mellett, a Skorpió ne legyen túl szerény. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma szembesülhetsz azzal a helyzettel, hogy hiába érzed te magadat jól, hiába vagy boldog, vagy örülsz a sikereidnek, körülötted nem biztos, hogy mindenki képes veled tartani. Ennek az is lehet az oka, hogy mások kevésbé érzik magukat eredményesnek az életükben, de az is, hogy egyszerűen csak irigylik azt, amit elértél. Persze, emiatt nem neked kell szomorkodnod. >>> Itt van a heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ha körülötted olyasmit látsz, amely nem felel meg a te normáidnak, vagy zavar, akkor nem szükséges elsétálni, vagy félrenézni. Igenis tedd szóvá, ha valami nem tetszik, szólítsd fel azt, akit kell és ha másképpen nem megy, tegyél lépéseket azért, hogy jobb irányba változzanak a dolgok. Meg fogsz lepődni, hogy mennyien fognak veled egyet érteni és melléd állni. >>> Itt van a heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy kénytelen leszel megvilágítani, kimondani az igazságot még akkor is, ha ezzel valakinek kellemetlen helyzetet teremtesz. Talán kíméletesebb lenne hagyni mindent szó nélkül, de hidd el, hogy a problémák szőnyeg alá söprésével csak azt éred el, hogy később sokkal nagyobb gondként kerül elő a kérdés újra. Előbb-utóbb az érintettek is belátják majd mindezt. >>> Itt van a heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.