Heti horoszkóp 2019. október 21. – október 27. – Tartsd távol magad a harcoktól

Horoszkóp minden hétre

2019.10.19. 17:40

Az Ikrek most nyitott lenne egy változásra, a Mérleg végre megismerheti valakinek a valódi énjét. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele ideális lehet számodra ahhoz, hogy hosszabb távú terveket szövögess és az olyan döntésekhez, melynek következményei hosszabb távra szólnak. Ezekben a napokban beléphet az életedbe egy új személy is, akivel könnyen lehet, hogy az elkövetkező időszakban még sok dolgotok lesz egymással. Egy ünnep, vagy évforduló miatt most sokkal közelebb érzed magad a társadhoz, mint eddig bármikor.

A hét második felében úgy alakulhatnak a dolgok, hogy erőfeszítés nélkül jutsz közelebb egy célodhoz, ami jelenthet egy szerencsés fordulatot, egy nyereményt, vagy valaki jószívű és talán váratlan segítségét is. Élvezd most ki a karmád előnyeit és ne érezd magad kényelmetlenül a miatt, ami most az öledbe hullik. Ez is része az életnek.  >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében érzékenyen és érzékien reagálsz valaki romantikus közeledésére, legyen az a partnered, vagy netán egy ismeretlen személy, aki szeretne most közelebb kerülni hozzád. Engedj teret az érzéseknek, melyek most benned munkálnak és erősítsd meg a dolgokat azzal, hogy a külsődre is fokozottan ügyelsz ezekben a napokban. Lehet, hogy most van itt az ideje annak, hogy beszerezz pár extra ruhadarabot is.

A hét második felében fokozott érzelmek között élheted az életedet és úgy érezheted, hogy körülötted egy vihar kering, mindenhol villámok cikáznak. Elkerülheted mindezt, ha kimaradsz, vagy elbújsz a viták elől, a kérdés csak az, hogy nem lenne-e jobb letudni ezeket még melegében és nem hagyni, hogy lappangó problémaként a jövőben egy váratlan helyzetben kerüljenek elő ismét. Vannak meccsek, melyeket érdemes lejátszani. >>> Öt csillagjegy, amelyik szereti költeni a pénzt.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.