Napi horoszkóp 2019. október 26. – A félreértések és a kételyek napja

Horoszkóp minden napra

2019.10.26. 03:41

Az Oroszlán ma gondolja át, mennyit ér egy vita, a Vízöntőnek ledőlhet egy szobor az életében. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valaki érdekes és izgalmasnak tűnő információkkal lát el, de ne vegyél mindent készpénznek, amit most hallasz. Légy óvatos, különösen, ha azt látod, hogy az illető lelkesedése nem minden érdek nélküli. Ma ráadásul még az is megtörténhet, hogy valaki el akar téríteni egy romantikus programodtól egy felajánlott lehetőséggel, de ne dőlj be neki. >>> Mitől tökéletes a karácsony a csillagjegyednek?

Bika – napi horoszkóp

Ma egy szenvedélyes telefonhívás érkezhet egy hozzád közelálló embertől, melyből kiderül, hogy az illető érzelmileg nehéz időszakát éli meg. Ebben a helyzetben akkor tudsz a legjobban segíteni, ha meghallgatod, amit mond és igyekszel vigaszt nyújtani számára. Jó tanáccsal egyelőre ne szolgálj, mert hamarosan újabb fejlemények árnyalhatják a képet. >>> Mitől tökéletes a karácsony a csillagjegyednek?

Ikrek – napi horoszkóp

Ma erős lehet benned a késztetés arra, hogy kipróbálj valami újat, legyen az egy hobbi, vagy egy sport, de előfordulhat az is, hogy valamelyik képzőművészeti ágban jeleskednél szívesen. Legyen az bármi, kezdj bele bátran és nem fogod megbánni! Kezd kis lépésekkel és kis adagokban és hamar úgy belejössz majd, hogy ez lehet az egyik fő szabadidős tevékenységed! >>> Mitől tökéletes a karácsony a csillagjegyednek?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.