Napi horoszkóp 2019. október 27. – Hibák és nézeteltérések

Horoszkóp minden napra

2019.10.27. 03:40

Bak – napi horoszkóp

Ma egy kis probléma, nézeteltérés, vagy veszekedés zavarja meg a nyugalmadat, mely közted és partnered, esetleg egy barátod között lobban fel. Ha úgy érzed, hogy te is hibás vagy abban, hogy ide jutottak a dolgok, akkor ismerd el a hibát és kérj elnézést. Bármilyen probléma is merült fel, mindez csak egy kellemetlen közjáték a kapcsolatotokban. Nem szabad nagy ügyet csinálni belőle. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma sérülhet a védőburok az immunrendszereden, így készülj fel mindenfélével egy esetleges kezdődő betegség ellen. Nap közben ugyanis előfordulhat, hogy tüneteid jelentkeznek, melyeket kezelned kell. Legyen kéznél vitamin és az általad használt gyógyeszközök tárháza. Szerezz be finom teákat és készülj fel arra, hogy esetleg az estét bekuckózva töltöd egy takaróba bugyolálva. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Ma elfoghat a bizonytalanság egy közeli baráttal, rokonnal vagy romantikus partnerrel kapcsolatban és felmerülhet benned a kétely, hogy minden úgy van-e, ahogyan te azt elképzeled. Ha kérdéseid vannak, tedd fel neki és a reakciókból látni fogod, hogy mindez csupán a te képzelgésed, vagy pedig rátapintottál valami turpisságra. >>> Már itt a jövő heti horoszkóp is!

.