Heti horoszkóp 2019. október 28. – november 3. – Csendes napok jönnek

Horoszkóp minden hétre

2019.10.26. 17:40

A Kos most a függőben lévő ügyeit intézze el, a Skorpiónak most egy esemény segíti feldolgozni a fájdalmát. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében előállhat olyan helyzet, ami miatt csalódást érzel majd. Mindez különösen akkor következhet be, amikor azt látod, hogy minél jobban igyekszel teljesíteni, annál nehezebben jönnek az eredmények és úgy érzed, egy helyben topogsz. Most a legtöbb, amit tehetsz az, hogy nem indítasz el új dolgokat, inkább igyekszel befejezni mindent, ami még függőben van.

A hét második felében azonban már elkezdhetsz foglalkozni a jövővel is. Vállalhatsz, vagy tervezhetsz be új dolgokat és azokkal már valamennyire haladni is tudsz majd. Ezekben a napokban valaki erős reakciót válthat ki belőled, amely befolyással lehet az életed további menetére úgy, hogy egy intenzív érzelmi kapcsolat jön létre közted és egy erős egyéniség között.  >>> Szereted a kvízeket? Itt válogathatsz!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében kiegyensúlyozott emberi kapcsolatok jellemzik a napjaidat. Könnyedén ismerkedsz és jó viszonyt ápolhatsz a környezetedben lévő emberekkel is. Ezek a napok kiváló alkalmat teremtenek találkozók, fontos megbeszélések, de akár randevú lebonyolítására is. Most különösen légy körültekintő a külső megjelenéseddel kapcsolatban.

A hét második felében fontos lehet, hogy egy adott időben és adott helyen a megfelelő dolgok hangozzanak el. A jó időzítés most extra haszonnal jár számodra és ez a magánéleti, de akár a munkahelyi kapcsolataidban is éreztetheti a pozitív hatását. A hét végén egy alkalmi vételre mondj igent, de csakis némi alkudozás után. >>> Szereted a kvízeket? Itt válogathatsz!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.