Napi horoszkóp 2019. október 29. – Tartani az arányokat

Horoszkóp minden napra

2019.10.29. 03:41

Rák – napi horoszkóp

Mielőtt ma valakinek a cselekedetét elítéled, légy körültekintő és próbáld megérteni az illető mozgatórugóit akkor is, ha a cselekedetei bántanak téged. Lehet, hogy néhány mondattal, egy kis megértéssel és szeretettel most minden helyre kerül és kialakul egy mindenki számára elfogadható megoldás. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópod!

Oroszlán – napi horoszkóp

Néha úgy érezzük, hogy bármennyire is próbáljuk, nem lehet elkerülni a feszültséget, csak olyan áron, ha visszalépünk és hagyjuk, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogyan a másik fél akarja. Ma azt kell mérlegelned egy helyzetben, hogy a téma megér-e egy kis veszekedést, vagy inkább érdemes hagyni az egészet és lazán hátrébb lépni egy lépést. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópod!

Szűz – napi horoszkóp

Ma egyensúlyozni kényszerülhetsz két hozzád közelálló ember között úgy, hogy lehetőleg egyik se érezze, hogy elhanyagolod, vagy nem támogatod eléggé. Az is lehet, hogy e két ember egymással viaskodik és neked jut a hálátlan szerep, hogy valahogyan közvetíts közöttük. Tedd meg mindezt mindkettőjük jelenlétében és kiderülhet, hogy az árok nem is olyan mély, mint azt gondolni lehetett. >>> Itt olvashatod a heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.