Napi horoszkóp 2019. október 6. – Néha nem azt kapjuk, amire számítunk

Horoszkóp minden napra

2019.10.06. 03:43

Rák – napi horoszkóp

Az biztos, hogy alaposan fel kell kötnie a nadrágot annak, aki veled akar huzakodni, már csak azért is, mert te általában nagyon nehéz vitapartner vagy. Mintha lenne a fejedben egy külön memória gyorstár, ahonnan mindig elő tudsz húzni érveket, adatokat, időpontokat. Senki sincs biztonságban, aki veled akasztana tengelyt. >>> Itt a jövő heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy valami, vagy valaki fogva tart, vagy olyan helyzetbe vagy, ahol nincs meg a kellő személyes szabadságod, akkor neked ott nem sokáig lesz maradásod. Az ilyen helyzetet ugyanis te nem tűröd el sokáig és nem is lenne jó, ha így tennél. Ma megláthatod a zöld fényt, ami azt mutatja, itt az idő, léphetsz tovább. >>> Itt a jövő heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma, könnyen lehet, hogy úgy érzed, hogy valaki megpróbálja kiforgatni a szavaidat, vagy valamiben megkísérel rossz színben feltüntetni téged. Tégy úgy, mintha mindez csak egy félreértés lenne és javítsad ki a fals információt. Ha viszont még ez sem lenne elegendő, nyíltan leplezd le az illetőt. Abból majd talán tanulni fog. >>> Itt a jövő heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.